H2O Vermandele in Middelkerke

Een golf aan ervaring in waterbehandeling

H2O Vermandele uit Slijpe (Middelkerke) is een specialist in waterontharders, pompinstallaties en waterbehandeling. Dit dynamische bedrijf aan de kust ontstond in 2005 na de overname van de firma Ignace Verbanck uit Brugge, die reeds 29 jaar ervaring had in deze toch wel zeer specifieke sector.

 

Dankzij al die gecombineerde kennis en ervaring kan H2O Vermandele met recht haar specialisaties benadrukken: waterbehandeling en pompinstallaties voor residentiële gebouwen en dit voor zowel de levering, plaatsing, inwerkingstelling en onderhoud. Ook huishoudelijke installaties en toestellen behoren tot de kernactiviteit. Voor ons werk in residentiële gebouwen kunnen wij talloze referenties van syndicusbureaus van De Panne tot Knokke voorleggen.

 

Wij leveren en plaatsen waterverzachters, waterontkalkers en waterfilters van eigen merken, maar H2O Vermandele kan ook altijd ingeschakeld worden voor service en onderhoud aan toestellen en installaties van andere merken, zoals Autotrol, Bruner, BWT, Culligan, Erie, Fleck, Siata…

 

Wat waterpompen en pompinstallaties betreft, staan wij in voor de volledige service van hydrofoorpompen, dompelpompen, regenwaterpompen en gesloten hevelstations.

 

Waterbehandeling is bij H2O Vermandele in goede handen!

 

Kies voor de gespecialiseerde service in waterbehandeling van H2O Vermandele!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.